IT-problem hemma?

IT-problem hemma?

Låt oss lösa alla dina IT-problem hemma. Krånglar router eller det trådlösa nätverket? Går det inte surfa i vissa delar av fastigheten? Hackar eller avbryts det när ni ska streama filmer från dator, surfplattor, mobiler eller någon annan enhet som ni använder?

I takt med att paddor, mobiler och bärbara datorer blir allt vanligare så ökar också behovet av ett väl fungerande wifi hemma. Problem med ditt trådlösa nätverk? Vi hjälper dig att sätta upp ett stabilt nätverk för dina trådlösa prylar och fixar problemen i ditt befintliga nät.

Med trådlösa nätverk följer risken att någon obehörig kan ta sig in på ditt nätverk. I bästa fall bara för att snylta på ditt nätverk. Men vad värre är om syftet är att stjäla din information som bankuppgifter eller kontokortsnummer. Eller att använda ditt nätverk/dator i olagliga syften. Då kan du råka väldigt illa ut när man spårar IP-adressen till dig!

Hur kan vi hjälpa?

Vi ser till att ditt nätverk uppfyller de säkerheter som finns att tillgå och optimerar det så bra som det bara går med er befintliga utrustning. Upptäcker vi att det är något som inte håller måttet går vi tillsammans igenom orsaker och tar fram olika lösningar.

Kontakta oss: 090 – 70 67 60

IT-problem

Läs mer om RUT-avdrag här.